Új pártok Magyarországon! Mérsékelt demokrata örül az építõ politikai vitáknak!
Dátum: 2017. April 04. Tuesday, 15:41
Rovat: Kortárs magyarság közélet


Minden politika iránt érdeklődő felkapta a fejét, amikor a Nyugdíjas Párt 50+ elnöke bejelentette a párt alakulását.

 Tavasz közeledtével különböző politikai múlttal sorba jelentenek be új, s még frissebb pártalakítási elképzelést, pártalapítási szándékot.

Van aki az  Új kezdet irányából startol, s van aki az utolsó lehetőséget látja saját pártjában…………

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata:” Legyen színes a magyar politikai élet, az a magyar embereknek jó!”

 

Több roma szavazókra építő párt létezik, ahogy a nők számára is több párt ajánlotta már fel magát női pártként. 

Mérsékelt demokrata politikai értékelésben – Magyarország számára minden a jogállamiság értékeivel, tiszta választásokban gondolkodó különböző politikai formáció hasznos és fontos.Mérsékelt demokrata politikai megfontolással, a tiszta választás Magyarországon és egy akár Hollandia módjára színessé váló magyar politikai világ a magyar emberek, a magyar társadalom érdeke.

 

Mára bejelentett pártok alig 20%-a formál ténylegesen aktív politikai véleményt időszakosan, ennek többek között oka a médiumok és tulajdonosaik egy-egy politikai erő mögé való beállása.

 

 Mérsékelt demokrata politikai javaslat volt még 2010-ben egy valódi és politikai hozzáférést teremtő új közszolgálati csatorna (néhány retro ismétlés helyett), ahol az MTI rendszere mintájára kerülhettek volna függetlenül és szabadon az új és kisebb pártok a választók, állampolgárok elé.

 

Ezt az álmot tönkretették a magyar választók, a magyar új és kis pártok számára azzal, hogy retro ismétlések csatornáit hozták csak létre. A cikk tulajdonosa: Erdélyi Polgár Info - Magyarságért a mérsékelt demokrata politika, az autentikus politikai közép!
http://www.erdely.polgarinfo.hu

A cikk webcíme:
http://www.erdely.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3158